Followers

6 April 2018

Kursus Spa The Walking Beauty 2018


Assalammualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh, 
Semoga awak-awak yang membaca entri Nadia kali ini dalam keadaan sihat serta ceria.

Hari ni Nadia nak berkongsi dengan kalian semua mengenai Kursus Spa The Walking Beauty untuk tahun 2018. Ini bukanlah projek terbaru yang dilancarkan, sejak tahun 2015 lagi dah ada projek ni tau, tak percaya? Nah baca entri lama ni -- 

Jadi selama 3 tahun ini, pelbagai ujian, kajian, pahit getir dan macam-macam lagi penambahbaikan dan perubahan yang telah dibawakan oleh pengasasnya sendiri iaitu Master Ainul Shahrazad untuk kebaikan dan manfaat setiap ahli @ agen di TWB ini. 


Semakin hari semakin ramai yang menyertai TWB ini.
Walaupun semakin lama semakin "MENAIK" yuran ilmu ini tetapi semakin ramai menyertainya kerana mereka nampak "PELUANG" dan "BUKTI" di depan mata sendiri. 

PROJEK TWB ADALAH PROJEK KURSUS SPA TERMURAH
Berikut adalah pakej - pakej projek TWB sejak mula ia diperkenalkan. 
Macam nadia sendiri pun bermula dengan pakej RM350. Murah kan?



Ini adalah pakej terkini (April 2018)

Kemudian, harga terus melonjak dan melonjak. 

Adakah projek ini untuk mengaut keuntungan sematanya?

Percayalah, anda silap jika mempercayai pakej belajar spa ini mahal.
Kerana ada yang lebih mahal daripada ini dan orang lain sanggup untuk menyertainya. 

Ia adalah KURSUS SPA TERMURAH kerana sebab-sebab ini :

ILMU
Ilmu yang diberikan terdiri daripada ilmu kemahiran spa, ilmu kemahiran perniagaan, pemasaran, pentadbiran, ilmu kesihatan, ilmu kecantikan dan banyak lagi. 

KURSUS SPA BERSIJIL
Jangan risau, belajar kursus spa bersama TWB ada juga sijilnya ye. 




PRODUK
Produk daripada rangkaian Shaklee yang berkualiti, selamat, berkesan dan semulajadi. 
Produk yang ada kajian, ada ujian klinikal. Bukan setakat daripada luaran seperti YOUTH SKINCARE (nantikan linknya) tetapi juga rangkaian produk kesihatan dan kecantikan dalaman yang sangat-sangat berkualiti seperti ini --- Shaklee Products 

YOUTH SKINCARE menjalani 8 tahun penyelidikan sebelum dipasarkan.
Lama ke lama nau? 

ALATAN
Alatan yang diberikan. Setiap kali harga pakej meningkat, alatan yang diberikan juga lebih banyak dan mencukupi untuk anda memulakan perniagaan spa anda. Laburkan 2k dan anda boleh terus mula dengan tunjuk ajar + ilmu yang diberikan !

Contohnya seperti pakej terbaru, anda akan dibekalkan dengan beg spa beroda, steamer dan pengurut berion termasuk dengan sponge, hairband dan mangkuk segala.
Wow sangat kan? 



SISTEM SOKONGAN
Sistem sokong yang kuat melalui cara mentoring, coaching secara one-to-one dan secara kumpulan. Bertukar-tukar pendapat, berkongsi tips dan petua disambil berukhwah. 

Ini adalah keistimewaannya projek TWB ini. Kami disini tidak semata-mata mencipta persaingan untuk membuktikan siapa lebih hebat tetapi lebih memikirkan bagaimana untuk berjaya sekaligus membantu untuk orang lain berjaya juga. 

Kan seronok tu kan?
Paling best bila berkumpul ada makan makan. 
Hai la nadia, makan juga difikirkannya !

  



Sayang sangat dengan TWB ni. 
Sayang sangat dengan my spa business with Shaklee. 

Semoga terus kekal dan menuju ke puncak sepeti sahabat-sahabat yang lain yang telah terbukti berjaya dengan projek The Walking Beauty ini. 

Jangan lupa hubungi nadia untuk apa-apa pertanyaan tentang TWB okey?
Sampai kita bertemu lagi ! Salam sayang TWB untuk semua. 



♥ Jazakallahukhairan Kathira ♥

No comments:

Post a Comment

Disclaimer #1

Sebarang penulisan di nadiasyakila.blogspot.com adalah perkongsian dan pendapat peribadi. Tiada kaitan dengan mana2 pihak samada hidup atau mati. Elakkan mengulang cetak / salin sesuka hati, untuk perkongsian ilmiah dibenarkan.

Disclaimer #2

Segala penerangan/penulisan/testimoni tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose apa jua penyakit. Pembaca digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan bertauliah.

Nadia Syakila Copyright © 2015 Designed by MaiGraphikDesign